За нас

dWare е българска софтуерна компания, основана от Дамян Иванов на 10 ноември 1989 г. Той е автор и създател на първия продукт за автоматизация на счетоводната отчетност – КОНТО.

dWare е една от водещите фирми, специализирана в областта на изграждане, внедряване и поддържане на програмни продукти и информационни системи.

dWare има стотици изпълнени проекти и успешно внедрени системи с хиляди потребители както в държавната администрация, така и в частния сектор.

През 34-годишната си история, dWare разработва, внедрява и поддържа системи в различни сфери на икономиката за автоматизация на финансово-счетоводната дейност, софтуер за банки, интегрирани информационни системи за управление на бизнес процесите в реално време, цялостна автоматизация на търговията с течни горива, софтуер за управление на продажбите в търговски обекти, хотели, ресторанти, магазини, складове и др.

dWare проектира и специализирани приложения във всички сфери на човешката дейност, реализирани с dWare Operating System. dWare OS е бизнес операционна среда, програмна реализация на събитиен модел за отразяване на действителността, без аналог в световен мащаб. Уникална по рода си, защото позволява бързо и лесно изграждане на софтуерни приложения, които автоматизират и улесняват всяка дейност от бизнеса на една фирма. dWare OS е синтез на повече от 35 години работа в областта на изграждане на информационни системи, опит, търсене на иновативни решения, познание за света. Моделът е замислен и дефиниран от Дамян Иванов и реализиран от екипа на dWare под негово ръководство.

Професионализъм и опит, стремеж за развитие и упорит труд са водещите принципи в нашата работа. Във фирмата работят над 70 висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит, които допринасят за успеха и развитието. dWare разполага с офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас и Враца, за да може да поддържа системите на своите клиенти, които са на територията на цялата страна.

dWare има международни сертификати за управление на качеството и сигурността на информацията, които са гарант за високото качество и сигурност на предлаганите продукти и услуги. Нашите предимства са широката гама от собствени продукти, индивидуален подход към всеки клиент, отлично качество, традиции и приемственост.

Успехите ни са нашите клиенти и тяхното доверие, както и дългогодишната съвместна работа с тях.


Фирмата е:

  • Сертифицирана по ISO 9001:2015 за управление на качеството.
  • Сертифицирана по ISO/IEC 27001:2022 за сигурност на информацията.
  • Партньор на Microsoft.
  • Златен партньор на Oracle.

ISO
ISO
ISO/IEC
ISO/IEC
Oracle

За нас

1840

Реализирани проекта

8819

Клиенти

17070

Потребители

34
 г.

Опит

>